Banoret e Plykut perseri ne protest kunder impiantit te plehrave

266

Për të 5 ditë me radhë që në mëngjes herët banorët e Plykut të njësisë administrative Portëz bashkia Fier kan potestaur ne rrugen e fshatit Mbyet ne menyre te qete dhe nuk kane bllokuar rrugen por kane hedhur parrulla kunder ndertimit te impiantit te perpunimit te plehrave

Banorët kanë pohuar se protesta e tyre do të vazhdojë deri në pezullimin e ndërtimit të këtij lindfildi