Banoret e Ngjeqarit dhe Vloshit tani i lidh nje rruge e asfaltuar

888

Banoret e Vloshit dhe Ngjeqarit po prekin tashme nje investim te ri te enderruar prej vitesh duke i dhene fund kalvarit te vuajtjeve mbi mungesen e rruges ,baltes dhe gropave. Bashkia Roskovec ka nisur investimin per rikonstruksionin e kesaj rruge duke mundesuar komunikimin e qindra banoreve te saj . Eshte nje investim qe shkon ne 10,6 milion leke  duke shkuar ne skajin me te larget te Roskovecit dhe duke  bere nje shperndarje te drejte te fondit te investimit per te gjithe komunitetin sipas problematikes dhe emergjencave qe ata kane paraqitur .Eshte nje investim me financim teresisht te te ardhurave te Bashkise Roskovec duke permirsuar jo vetem komunikimin e banoreve te kesaj zone por edhe rritjen e zhvillimit ekonomik.Rruga ne fjale eshte e gjate 2 km dhe ishte problemi i banoreve te kesaj zone .Ata kishin te pamundur transportin duke izoluar apo bere me te veshtire jeten per munges te komunikimit.Ne perfundimin te asfaltimit automjetet do te pershkojne ne 5 minuta kete aks rrugor