Video/Banoret e Mbrostarit ne protest me maska ,kunder impiantit te plehrave

1188

Banoret e Mbrostarit jane ngritur sot ne protest kunder ndertimit prane ketij fshati te impiantit te mbetjeve urbane. Protesta vjen pas miratimit nga keshilli i Bashkise Fier i variantit per ndertimin ne nje siperfaqe prej 10 ha te impiantit ne fjale .Vendimi ka ardhur pasi ka deshtuar vendimi i meparshem per ndertimin e ketij impianti ne Plyk dhe Mbyet. Banoret e Mbrostarit jane shprehur se nuk do ta lejojne ndertimin e ketij impianti ne fahatin e tyre pasi do kishte kosto te rende ne shendetin e komunitetit