Banoret e Mbrostarit kane dale perseri ne rruge duke protestuar

424

Banoret e Mbrostarit kane dale perseri ne rruge duke bllokuar ate ne pergjigje te vendimit te keshillit bashkise per ngritjen e impiantit te plehrave ne kete zone.Banoret jane te  vendosur per te detyruar bashkine fier te anulloje vendimin per ndertimin e impiantit te mbetjeve urbane ne kete zone. Sot banoret kane  bllokuar rrugen per rreth dy ore dhe kane qene te indinjura nga veprimet e policise se shtetit per ndalimin e nje 65 vjecari si dhe procedimin penal qe ka nisur per dy persona te tjere pjesmarres ne keto protesta