Atmosfera e nderrimit te viteve ne Fier (video)

476

Atmosfera ne qytetin e Fierit ka qene deri diku e qete ne fillimvitin 2017.

Pasi kane festuar me familjet e tyre shume qytetare i jane drejtuar qendres se qytetit ne kembe ose me makina. Deri ne oren 1:30 qarkullimi ka qene i renduar ne rruget kryesore nga fluksi i makinave. Punonjesit e policise se shtetit si dhe zjarrfiksit kane qene ne krye te detyres.

Pra, le të jetë ky vit i ri një vit i suksesshëm për të gjithë, për këdo, këtu në Shqipëri dhe kudo ku jeton. Shpresojmë dhe urojmë që viti 2017 të sjellë më shumë begati për të gjithë, të krijojë një mjedis më të shëndetshëm social dhe ekonomik për çdo shqiptar, brenda apo jashtë kufijve zyrtarë të Republikës së Shqipërisë; të jetë një vit që të përmirësojë ekonomitë tona familjare dhe në tërësi, atë të të gjithë vendit.