Asnje dhimbje nuk eshte e perjetshme!

70

Nuk eshte vetem nje nga kengetaret me te famshme ne bote por dhe nje mendimtare bukuroshe. Se fundi ne nje takim me artiste gjate nje interviste ka thene/

“Asnje dhimbje nuk eshte e perjetshme”

Rihanna