Arrestohet ne Greqi trafikanti shqiptar me 205 kg marihuanë 

133

Veprimet e organizuara nga Drejtoria e Policisë së Igumenicës në Greqisë kanë çuar në arrestimin e një shqiptari 23-vjeçar dhe të dy bashkëpunëtorëve grekë, 23 dhe 27 vjeç me 205 kg marihuanë të ndarë në 63 pako, njofton periodikostep.gr
Arrestimi u bë sot në mëngjes. Droga ndodhej në makinën e dytë, sepse e para përdorej si pararojë për të kontrolluar rrugën. 
Hetimet kishin nisur nga Departamenti i Narkotikëvë në Igumenicë.