Arrestohet 21 vjecari , vrau te atin polic dhe plagosi nënën me armë.

88

Një fatkeqësi ka goditur sot familjen Metallari në Bathore: Kryefamiljari 62-vjeçar Myftari, është vrarë nga i biri, Meraldi.Zonja e shtëpisë është plagosur po ashtu nga i biri, duke tentuar t’i dalë para armës me të cilën djali po qëllonte mbi të atin. Po ashtu, 21-vjeçari është arrestuar, duke transportuar në spital nënën e tij, të cilën siç dukej nuk kishte synuar ta vriste.
Policia e Tiranës njoftoi se tani mbi 21-jeçarin rëndon akuza “Vrasje për shkak të marrëdhënieve familjare”. Sipas Policisë, konflikti babë e bir ka qënë i çastit dhe ka ndodhur për motive banale.Policia e Tiranës njoftoi se tani mbi 21-jeçarin rëndon akuza “Vrasje për shkak të marrëdhënieve familjare”. Sipas Policisë, konflikti babë e bir ka qënë i çastit dhe ka ndodhur për motive banale.