Arrestohet 17-vjeçari qe akuzohej per 30 vrasje 

82

Policia kolumbiane ka arrestuar më në fund 17 vjeçarin qe akuzohet për plot 30 vrasje. Adoleshenti i njohur me nofken “Frijolito”, është duke u mbajtur nga autoritetet në qytetin e Calit.
Policia e përshkruan si njeri shumë të rrezikshëm dhe ka njoftuar se u kap pas katër muajsh kërkimesh intensive.
Shefi i policisë në Cali, Hugo Casas, ka thënë se edhe pse që ai është vetëm 17 vjeçar ka kryer më shumë se 30 vrasje”.


“Ai është më të vërtetë i rrezikshëm…. tani mund të themi se qyteti është i lirë nga një njeri që do të mund të vazhdonte të kryente vrasje”, pohoi shefi i policisë.
Sipas tij “Frijolito” ka filluar të vrasjet n kur ishte vetëm 12 vjec dhe krimi i tij i fundi është një ekzekutim i dyfishtë në një Qendër Tregtare.