Arrestohen 8 shqiptare e 2 greke ne Athine

177

Arrestohen 8 shqiptare e 2 greke ne Athine, shpallen ne kerkim dy shqiptare te tjere. Te gjithe te moshes 18-26 vjec. Sillnin droge nga Shqiperia ne Greqi dhe e shperndanin ne shkolla ne zonat Zografo, Kaisariani, Pagrati dhe Virona. Tre muajt e fundit kane qarkulluar 12.5 kg marijuane dhe kane fituar 100.000 euro. Nje gram marijuane e shisnin per 5-8 euro. Iu sekuestruan 1.5 kg marijuane, 8000 euro, 1 pistolete, 12 celulare, 1 motorr dhe 3 makina