Anija me e madhe e ndertuar ndonjehere

1142
JPEGmini

“Harmony of the Seas” është një nga anijet më të mëdha në botë në pronësi të “Royal Caribbean International”.

Ajo është një kryevepër inxhinierike, 362 metër e gjatë, peshon 226,963 ton dhe në pjesën e pasme të saj ajo ka një rrëshqëse 33 metër e gjatë. Anija ka tre gjeneratorë me naftë Wärtsilä, 25,000 kuaj fuqi.

“Harmony of the Seas” ka më shumë se 12 restorante, të cilët gatuajnë specialitete të ndryshme. Të fruarit mund të argëtohen në të parin park ujor në bordin e një anijeje kroçer, si edhe  mund të shpenzojnë para në dyqanet e shumtë që ndodhen aty apo në kazino. kazino.

Në bordin  e “Harmony of the Seas” nuk do të mungojnë karaktersitikat e anijeve të tjetra të klasit Oasis, me 7 zonat tematike, parkun qendror, me më shumë se 10.000 bimë të vërteta, zona e fluturimit deri në 25 metra lartësi, pista e patinazhit në akull, stimuluesit e sërfit dhe shumë më tepër se kaq.