Angelina Jolie ka kërkuar divorc nga Brad Pitt

72

Angelina Jolie ka kërkuar divorc nga Brad Pitt. Lajmin e ka konfirmuar avokati i aktores . Robert tha se aktorja ka arkivuar kerkesen per zgjidhjen e martesës të hënën, duke shtuar se vendimi është bërë për shëndetin e familjes.Ajo nuk do të komentoj me teper rreth kesaj ceshtje  duke kërkuar që te ruhet privatësia .Çifti ka qenë së bashku që nga viti 2004, por u martua vetëm në gusht të vitit 2014. Çifti ka gjashtë fëmijë së bashku – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh dhe binjakët Knox dhe Vivienne.