Analiza vjetore e DAR Fier (video)

92

Ne ambjentet e teatrit “Bylis” u zhvillua analiza vjetore e Drejtorise Rajonale Artistike Fier.

Nder te tjera drejtori i DAR Fier Shkelqim Allkaj foli dhe per nxenesit qe fituan te drejten e studimit ne shkollat e larta nder te cilet 1172 ose 86% e atyre qe konkuruan jane fitues, 884 nxenes ne shkollat publike, 219 nxenes ne Universitetet private dhe 64 nxenes ne universitetet jashte vendit. 50% e nxenesve fitues ndjekin studimet ne Universitetin e Tiranes.