Video/Ambasadorja Kineze dhe pronaret e rinj te “Bankers”vizit ne Bashkine Fier

429

Anbasadorja Kineze Jiang Yu dhe Sipermarresit e rinj te Bankers Petrolium kane zhvilluar nje takim ne bashkine Fier.Kreu i bashkise Armando Subashi ka uruar mireseadhjen ambasadores Kineze ndersa ka vleresuar bashkpunimin mes Qytetit Lanzhou dhe Bashkise Fier qe se fundmi eshte konkretizuar me dy marrveshje pas vizites se perfaqesuesve te Bashkise Fier ne Kine.