Aksidentohen dy mjete ne kthesen e Kashishtit

722

Dy automjete jane perfshire pasditen e kesaj te merkure ne nje aksident qe per fat te mire nuk ka pasur viktima. Nje automjet bujqesor dhe nje autovetur jane perplasur ne aksin rrugor Levan Tepelene ne kthesen e Kashishtit.

Aksident mund te perfundonte tragjiikisht por automjetet kane qene me shpejtesi te ulet.Nje grua pasagjere ne autovetur ka marre disa gervishtje dhe ka shkuar ne spitalin Fier.Aksidenti ka ndodhur si pasoje e veprimeve te gabuara te dy drejtuesve te mjeteve per te cilet policia ka nisur procedurat per masat qe parashikohen nga kodi rrugor.