A do te thote Trump ,te verteten mbi UFO-t?!

81

Presidenti i sapozgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump, sot do të marrë të gjitha informacionet e plota presidenciale, përfshirë dhe sekretet shtetërore.
Lajmi është bërë publik nga BBC, e cila raporton se sipas kushtetutës së Amerikës, numri 1 i shtetit informohet mbi gjithçka, duke përfshirë edhe sekretet më të mëdha shtetërore.
Por pyetja që tani do të bëjnë të gjithë është: A do të thotë Trump të vërtetën mbi UFO-t siç premtoi apo e bëri thjeshtë për të marrë disa vota?