A do të mbarojë bota KËTË MUAJ? Teorite e konspiracionit thonë se...

A do të mbarojë bota KËTË MUAJ? Teorite e konspiracionit thonë se “ Ngjitja biblike “po vjen ne..

85

A do të mbarojë bota këtë KËTË MUAJ? Teorite e konspiracionit thonë se “ Ngjitja biblike “po vjen më 23 prill kur planeti i vdekjes “NIBIRU” do shfaqet në qiell

Më 23 prill, dielli, hëna dhe Jupiteri do të përafrohen ne konstelacionin e Virgjëreshes për të sjellë në fillimin e Ngjitjes biblike, sipas pretendimeve të fundit. Teoricienët e konspiracionit thonë gjithashtu se planeti misterioz Nibiru do të shfaqet në qiell, pasuar nga fillimi i Luftës së Trete Botërore, ngritja e Antikrishtit dhe shtatë vite të mundimeve
Sipas besimit Evangjelist:Kjo date shenon ardhjen e dyte te Jesu Krishtit ne Toke ku te larguarit dhe te gjallet do te ngjiten ne boten e siperme per t’iu bashkuar Krishtit
Pastaj, thuhet se do të ketë Lufte te trete boterore, ngritja e Antikrishtit, dhe vitet e mundimit
Por ekspertët në mënyrë të përsëritur kanë hedhur poshtë pretendimet e tilla duke i quajtur te pabesueshme
 NASA ka insistuar në mënyrë të përsëritur që të ashtuquajturit 'Planet vdekjeje' nuk ekziston fare - dhe, gjat disa viteve të fundit, numerologët kanë riplanifikuar fundin e ditëve të panumërta.

Daily Mail