800 Naftëtarët e Ballshit proteste ne 1 Maj

116

1 maji ka nxjerrë në rrugë sërish 800 punonjësit e Uzinës së Naftës në Ballsh, të cilët kanë protestuar për pagat e prapambetura dhe për rivënien e uzinës në punë.

Ata kanë hyre ne muajin e 8- te pa u paguar ndersa gjendja ekonomike e familjeve të tyre është rënduar së tepërmi.

Kjo nuk është protesta e vetme e punonjësve të Uzinës së Naftës. Ata kanë protestuar vazhdimisht për të njëjtin problem.