300 nxenes ne diten e dyte te bojkotimit te shkolles ne Kallm

208

300 nxënës të shkollës nëntë vjecare “ Europa” në fshatin kallm të vogël dhe prindër të tyre kane vijuar edhe sot protesten dhe bojkotimin e mesimit. Kjo për shkak se pas viteve 1992 e deri më sot 6 km rrugë që lidh fshatin me rrugën qëndrore është e pa kalueshme. Gropat me ujë janë të pa kalueshme për nxënësit të cilëve u njomen këmbët dhe detyrohen mësimin ta kryejnë me këmbë të lagura
Edhe pse janë ankuar me dhjetra herë , kanë protestuar me dhjetra herë , asnjëherë zëri dhe këkresat e tyre nuk jan marr parasysh.