218 shqiptarë kthehen në Atdhe pas refuzimit nga azili

45

218 shqiptarë të cilët tentuan azil ne vendet e BE-së, janë rikthyer ditën e sotme.88 shtetas shqiptarë u deportuan nga Gjermania me avion të posaçëm, pasi kishin abuzuar me kërkesa për azil, sipas burimeve zyrtare.

Ndërsa nga Franca janë kthyer me vullnetin e tyre, 130 shtetas shqiptarë.Drejtoresha e Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, Aida Hajnaj tha se nuk ka asnjë shans për të fituar azil në vendet e BE-së.