2100 vogelush ne Fier ulen per here te pare ne bangat e shkolles

468

Nis viti i ri shkollor 2016-2017. Kane nisur shkollen rreth 28 o69  nxenes ne rrethin fier ne 1o7 shkolla publike dhe private ne te gjitha nivelet.Rreth 2100 nxenes ulen per here te pare ne bankat e shkolles te cilet rezultojne rreth 300 me shume nga viti i meparshem.Rreth 19 322 nxenes  nga numri i pergjithshem nisin sot vitin e ri shkollor ne 80 shkolla ne arsimin 9-vjecar. Nderkohe ne  27 shkolla te rrethit fier  8747 nx.nxenes do te ndjekin shkollat e mesme.Drejtuesit vendor dhe ata te arsimit fierak kane zhvilluar vizita ne kete dite te pare te shkolles duke percjelle mesazhe urimi dhe suksese per te gjithe nxenesit dhe stafin pedagogjik