200 banore ne Fier,Frakull , Levan, Cakran marrin ne dore lejet e...

200 banore ne Fier,Frakull , Levan, Cakran marrin ne dore lejet e legalizimit

382
  1. Agjencia e Legalizimit dhe Urbanizimit te Zonave Informale ne Fier ka shperndare  200 leje legalizimi per banoret e dhjetra fshatrave ne 4 njesite administrative te Bashkise Fier. Sipas kreut te ALUIZNIT Fier Ervin Bushi  jane shperndare vetem ne njesine qender Fier 58 leje legalizimi ,ne Levan 65 leje , ne Frakull 49 leje dhe 27 leje ne Cakran. Me kete proces te dhenies se lejeve te legalizimit ,fermeret e ketyre njesive jane tashme pronare te ligjshem te objekteve te ndertuara ne vite. Procesi i legalizimit ne Qarkun Fier shkon ne 98% dhe quhet thuajse i perfunduar duke e renditur Fierin ne Qarkun pararoje ne kete proces