Qytetaret denoncojne AKU FIER, Ministria e Bujqesise nis masat ligjore ndaj pergjegjesve.

321

Ministri i Bujqesise Niko Peleshi ne nje deklarate  per mediat, ka bere publike nje denoncim te nje qytetari ,se veprimtaria e AKU ,ka qënë në kundërshtim flagrant me ligjin.Ministri i Bujqësisë Niko Peleshi deklaroi se pas verifikimeve të kryera,  ka urdhëruar marrjen e masave të menjëherëshme ndaj personave përgjegjës, duke filluar nga Drejtori i AKU dhe duke vazhduar me inspektorët përgjegjës në Fier.

ERTV Live?: www.shqiperiaqeduam.al Mos u dorëzoni përpara askujt që ju kërkon rryshfet! Mos humbisni kohën tuaj duke gjetur “mikun” për të marrë atë që ju takon! Mos u pajtoni me asnjë shkelës dhe mos heshtni përpara asnjë shkeljeje! Hyni në platformën e koalicionit me qytetarët dhe shkruajini direkt qeverisë suaj. Qeveria është e juaja dhe me ju kundër kujtdo që i bie ndesh të drejtës suaj për t’u shërbyer me dinjitet e për të jetuar në një vend më të pastër në çdo aspekt. Vetëm së bashku mund ta bëjmë Shqipërinë që duam????Vetëm me ndihmën tuaj mund t’i vëmë përpara ata që abuzojnë me ju dhe me këtë vend që është atdheu ynë i përbashkët✌

Geplaatst door Niko Peleshi op vrijdag 17 november 2017