​Facebook kërkon të dominojë botën

56

Gati një e katërta e banorëve të botës përdorin Facebook. Dhe rrjeti gjigant social mendon se edhe pjesa tjetër do ta përdore atë së shpejti.

Në një kërkimi të kohëve të fundit nga Facebook-u ka kërkuar qe te rritet numri i konsumatorëve në vendet në zhvillim.

Ambiciet globale të Facebook janë të mëdha, ata duan të ofrojnë shërbime digjitale në gjithë botën, veçanërisht në vendet e varfra. Për të arritur këtë janë angazhuar 2,600 zhvillues në strukturën e F8.

“F8 ka filluar në vitin 2007 si një mënyrë për të lidhur me komunitetin zhvillues dhe të zhvillojmë platformën tonë”, ka thënë Debbie Liu, nënkryetar i platformës në Facebook.